A VISION OF EXTACY.

Ledig och glad idag. Ska följa med Niklas och gadda sig snart, ska prata med Brent om min hjort då. Vill bara ha gadds överallt dör av övertagg måste lugna mig lite kanske. 

EGYPTEN DEL 2.

Hade det satans skönt där borta alltså. Solade, drack gratis hela tin, Eddie fick efter mycket skrik och tårar fina flätor som åkte ut efter två dagar, träffade sköna människor och Eddie skaffade sig kanske tusen nya homies. Kul vare. 

DROP DEAD.

Lol vill ha den här tröjan. Lol den kostar typ 550 kr. Herrå. 

BAKIS.

Var på Pipes igår för första gången och det var svinkul, är bakis idag och det är inte lika kul. Tur det finns glass hemma. 

I'M ONLY HUMAN, I'VE GOT A SKELETON.

Är fan jävligt glad idag! Lång helg och massa roliga planer osv. Nu är tanken att jag ska åka till mammas jobb och hårdplugga en stund, får se hur det går. Kul inlägg jag vet tjoho!! Herrå.  

MER TATUERINGAR.

Alltså. En chest piece med ett hjorthuvud lite mellan brösten och med hornen upp på hela bröstet och nyckelbenen. Också ska den vara realistisk såklart. Jag är så taggad!! 

NYÅR.

Hade ett väldigt fint och lugnt nyår. Dom fleste åkte vidare till någon fest och jag, Sara, Hanna,  Niklas och Niklas stannade kvar och gick ner till älven för att försöka se några fyrverkerier men blev mest blöta och kalla. Alla bilderna blev sämst men vad gör det om hundra år. Kul hade vi iallafall!

ÄLSKADE VÄSTERÅ.EGYPTEN DEL 1.


JULAFTON.

 

LILLA JULAFTON.


FINA FINA TUA.


EN MORGON.


RSS 2.0