BAL OCH SÅNT.

Sitter och tittar på balklänningar och skor och annat ganska orelevant som vanligt. Vill bara sluta skolan nununununu!!

VILA I FRID ÄLSKADE VÄN.

Nu finns han inte mer. Igår på förmiddagen fick han somna in. Han som nästan aldrig pussas gav mamma och Antti varsin puss innan han försvann. Som för att trösta och säga hejdå jag går nu, men det gör ingenting jag har inte ont längre och jag älskar er. Lilla, lilla vännen. Jag har ett hål i hjärtat. Det var du som alltid ville sova i min säng, som blev gladast när jag kom hem, som tröstade mest när jag var ledsen. Och nu är du borta. 

NIETZSCHE.

Min älskade hund och bästa vän är på Universitetsdjursjukhuset i Uppsala och röntgar ryggen. Han är förlamad i nästan hela kroppen och ingen vet vad det är för fel. Kan inte riktigt koncentrera mig på projektarbetet den här veckan utan tänker mest på honom hela tiden. Älskar dig vännen, hoppas du kommer tillbaka till mig. 

EGYPTEN DEL 7.

Helvete i satan vad många bilder det blev då. Förstår att ni är less men nu kommer det inget mer så ni kan va lugna!!

HEPRE.

Är riktigt jävla sur. Vet inte om det är mina p-piller som spökar, om jag håller på att bli sjuk eller om jag har en sjuk jävla snusabstinens men nånting sjukt är på gång iallafall. Känner fan för att döda någon. Vill gråta lite och sluta ha ont i huvudet och sluta ha en tjatig pappa och ha tusen snus och en frisk pojkvän. Fuck off. 

EGYPTEN DEL 6.


EGYPTEN DEL 5.


EGYPTEN DEL 4.


EGYPTEN DEL 3.


SÅ SLÄNG EN HAND I LUFTEN FÖR DOM SOM HAR TATUERAT SIG.

Kan i stort sett inte tänka på något annat just nu. 

RSS 2.0