SIGH NO MORE.

Hittade ett supererbjudande på cdon.com och har nu köpt Sigh No More med Mumford And Sons på vinyl 79 kr! Annars kostar dom ju 219 himla kronor, fy tusan. Ska önska mig Babel i julklapp så blir allt som det ska snart. 

FINT OCH JULIGT FRÅN WEHEARTIT (SÅKLART LOL).

Märkligt hur lite julmusik kan få allt att kännas så himla mycket bättre. Om ni blir sugna på lite soft julmusik så har Sara världens bästa jul-lista här

BAJS.

Såhär känner jag angående livet. Är fylld av någon slags hopplöshet som inte vill försvinna och jag känner mig typ femton år gammal igen och vill inte vara med bara. Ska snart åka till Therese och ha en fett mysig kväll så det är ju bra i alla fall. 

"SORRY, THIS ITEM IS OUT OF STOCK."

Alltså, jag hittar äntligen en klänning jag vill ha på balen. Och typ två dagar senare så ba ah fast den finns inte längre lol!! Fuck off. 

STORUMAN DEL 2.

Vi drack tolv timmar i sträck och alla var svinpackade och jag face-plantade tusen gånger när vi skulle hem. Det var kul. 

STORUMAN DEL 1.

I fredags åkte jag, Hanna och Sofia till Storuman för att överraska Fredrik som fyllt trettio! Det var svinkul och jag vill bara tillbaka. 

FREDRIK KVICK.

Alltså jag orkar inte hur mycket jag älskar dig storebror. Så himla fin och jag är så jävla stolt över dig och nu är du trettio år och svingammal. Grattis!

NIETZSCHE.

Alltså hur söt var inte Nietzsche? Och himlarns vad gammal han har blivit. 

AMERICA THE BRAVE, STILL FEARS WHAT WE DON'T KNOW.

Har så jäkla långt hår!!! Bästa. Ska snart äta en förhoppningsvis asgod middag och sen ska jag fika med Viktor. Bra kväll. 

VARFÖR RÄKNAS INTE DRÖMMARNA?

Igår var vi ett gäng hos Sofia och hade det svintrevligt!

FÖR VI VET VAD VI VILL OCH VI TAR DET.

 
Känner någon slags tillfällig tillfredsställelse med mig själv och mitt liv! Tagit tag i massa dryga saker som jag skjuter upp hela tiden osv. Den här känslan lär vara i kanske femton timmar till sen lär jag väl få en till ångestattack för att jag aldrig gör saker jag måste. Story of my live (och alla andras typ). Har bokat en all inclusive-resa till Egypten med Sofia och Eddie i början på januari iallafall, kommer bli toppen!! Ska fortsätta vara såhär tillfälligt nöjd och kanske ta en prommis till stan och plugga lite. Fast jag tar nog bussen. Japp nu vet ni hejdoo!

VILL BARA NU.

 

HALLOWEEN.

Tog ungefär noll bilder i onsdags när vi var på lokal men en suddig och ful bild fanns det på mig i alla fall! Var Marilyn Monroe om man inte ser det.

INSTAGRAM.


ÅR&DAR.

Adam Pålsson från Torka Aldrig Tårar Utan Handskar blir bara bättre och bättre haha. Han sjunger i ett svinmysigt band. Kolla upp dom vetja. 
 

RSS 2.0