NOAH.


AS BROTHERS WE WILL STAND AND WE'LL HOLD YOUR HAND.

Ganska trött och less och vill hem. Saknar mina fina fina vänner och min lilla solstråle. Känns som att jag varit borta i tusen år, hann inte riktigt göra något efter mitt tillfrisknande innan vi åkte hit. Inte gjort något på en månad snart och känner mig ensam och ledsen nästan. Hemma om tjugofyra timmar iallafall och det känns bra. 

BRA GREJER FRAMÖVER.

  • Imorgon ska det vara fint väder
  • Rock Out Wild med Hanna
  • Fylla arton
  • Malmö med Ylva, Elina och Andreas
  • Höst (varför är jag redan sugen på höst?!?!?)
  • Stockholm och Architects med Nikke 

SHIELDAIG.

Kom inte långt idag. Vaknade upp och satte oss i bilen för att fortsätta söderut. Sen spårade vädret ur totalt så vi tog oss till ett asbra café som vi mindes från förra året och drack lite varm choklad och åt lite soppa. Och nu sitter vi på ett B&B och bara tar det lugnt. 

PROVAR LITE I PHOTOSHOP.


WESTER ROSS.

Åker asmycket bil och tittar på havet och det är får seriöst överallt fast alla är fula nu för dom är nyrakade. 

JA DET ÄR EN GOOGLE-BILD.

Vill flytta till Edinburgh så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och det låter väl klyschigt och typiskt och sånt där men alltså jag lovar det är meningen att jag ska bo där. Alla olika typer av människor och massa fina pojkar och nästan bara fina byggnader och massor med historia och mysiga pubar med bra musik och alltså ja jag vet inte ens. Hjälp. Också måste jag vänta minst ett år till det känns asdrygt. Sök på google bara så får ni se hur fint det är. Också ba är stan typ hur gammal som helst. Från medeltiden. HUR COOLT?! Alltså ah shit hejdå måste sova. 

IN THESE BODIES WE WILL LIVE, IN THESE BODIES WE WILL DIE.

Åkt bil i tio timmar och lyssnat på Bon Iver och Mumford And Sons hela tiden. 

EDINBURGH.

Har vandrat omkring hela dagen och ätit god mat och chockats en andra gång över staden. Lyssnat på en pojke som spelade säckpipa och fått ett alldeles jättestort rum med tusen sängar på ett hostel med bästa fönstret. Imorgon åker vi norrut. 
 
P.S. Pappa prioriterar internet mer än vad jag gör så kan förhoppningsvis fortsätta lägga in bilder efter som och inte bara bomba ihjäl er när jag kommer hem. 

MAMMA PAPPA VARFÖR ÄR DET SÅ KALLT?!

Ska ner på stan och handla behövliga saker och säga hejdå till lite vänner innan jag åker. WIHO SKOTTLAND HÄR KOMMER JAG. 

WHY ARE YOU DRINKING AGAIN LITTLE BROTHER?

Köpte en jacka idag som jag inte riktigt vill ta av mig för den är asskön. Om två dagar går jag omkring på gatorna i Edinburgh och har det bra och min lunginflammation är nästan borta och det är fint väder ute så livet känns bra.
 
 

EVEN IF YOU WIN, YOU'RE STILL A RAT.

Ganska mycket friskare med tolv millimeter i örat och tre dagar kvar till Skottland och allt bokat till Architects den fjortonde Oktober resulterar i en ganska glad Enya! Skönt att känna någon slags glädje för första gången på en vecka, jävla sjuka. 
 

NYDALA.


BARA ETT LITET HEJ.

Ligger hemma med lunginflammation och väntar på glass och försöker välja film. Äter penicillin och cocillana och ipren så blir nog frisk snart och kan va med och leka med dom andra barnen. Hoppas ni har det bättre än vad jag har!

EN TILL SÅN DÄR PAKET-KVÄLL.

Drack Rasmus-drinkar och satt på tak och gungade och åt nudlar och rökte i fönstret och under fläkten och hade mys som vanligt. 

EN TILL GALEN KVÄLL MED PAKETET.

Hade askul hos Karin och höll igång hela natten och slutade på golvet runt morgonen någon gång. 

PEACE AND LOVE 2012.

Jag hade mest filmer fast det blev en del bilder också insåg jag nu haha. Tack älskade vänner för en supervecka, älskar er så mycket!

SKOLAVSLUTNINGSKVÄLLEN.


HEMMA NU.

Hemma från Peace nu och känner mig äntligen som en människa efter dusch och tretton timmars sömn i en nybäddad säng. Har haft en asbra och ovanligt lugn vecka där borta iallafall, sett himla mycket bra grejer och träffat bra folk och ja ni vet sånt där man gör på festivaler. Ska börja ladda in alla miljontals filmer och bilder nu och sen kommer väl en sjuk bildbomb, och en peace-film ska också göras men det brukar ju ta lite tid och så. 

RSS 2.0