MER FUNDERINGAR.

Helvetet i satan vad taggad jag blev på att tatuera in en varg någonstans nu istället! Det är något jag velat göra sen jag var asliten faktiskt. Typ på armen någonstans? Måste fortsätta att fundera. Lär återkomma snarast med mer babbel.

LITE TANKAR KRING TATUERINGAR OSV.Fick ju en tatuering av min snälla mamma i artonårspresent, så himla taggad! Men är typ osäker på vad jag vill göra. Har ju en idé om att göra något i nacken som på något sätt ska symbolisera/stå för mina syskon. Typ en väldigt simpel text möjligtvis bara deras namn fast det ska stå på alviska. Alltså jag vet det låter råtöntigt men det skulle bli fint tror jag. Men nu funderar jag på att typ passa på att göra något större hehe nu när mamma betalar. Åh vet inte. Vill ju göra sleeves och grejer sen någon gång också men vad exakt har jag ingen större koll på. Vill ha en drake någonstans, en varg, något om mina syskon och något om Eddie. Hjälp mig. 
 

MALMÖ.

Var i Malmö i helgen och drack öl och lekte sambos med Elina och Andreas. Det var mys. 

FRÅN CAMPINGEN.


SÅ NI VET.

Förresten så har min mobil varit trasig sen i fredags så om någon har skrivit eller ringt så har jag inte varit en bitch och ignorerat er, bara så ni vet. Ni som är mina nära vänner kan ju få skriva era nummer här eller dra iväg ett sms med erat namn för jag känner mig helt handikappad. Herrå. 

ROCK OUT WILD 2012

 
Kom hem igår från den bästa helgen på hela sommaren. Har träffat så otroligt underbara människor och skrattat tills jag kiknat och fyllt arton och alltså jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara hur bra jag har haft det. I bilen på vägen hem var gråten jävligt nära hela tiden. Orkar inte rensa bland mina tre tusen bilder än så här har ni två videos så länge. Jag saknar det. 
 
 

LÅNGT ELLER KORT?

 
Positivt
Snyggt
Man kan sätta upp det
 
Negativt
Måste blöta och blåsa det varje morgon
Det blir asslitet
 
 
Positivt
Behöver typ aldrig fixa det särskilt mycket
Snyggt
 
Negativt
Måste klippa mig oftare och det är dyrt
 
Ja jag behöver hjälp, vad tycker ni?
 

ALLTID SAMMA PROBLEM.

Var astrött så gick och la mig i sängen och lyssnade på Hallå P3 där Sandra Beijer var med idag. Går sen in på hennes blogg och börjar titta på matkategorin, tror ni att jag fortfarande är trött eller? Nej jag är hungrig. Laddar hem 28 Days Later nu och ska äta chips. Hejdå. 

ÅH.

Har hamnat i någon slags Game Of Thrones-hysteri utöver det vanliga och har snart sett alla intervjuer och läst alla recensioner osv som är relaterade till serien och böckerna. Och har en allvarlig tonårscrush på Kit Harington som gör mig galen. Känner mig som tretton igen. Vill se ut som Emilia Clarke och vara tillsammans med Kit Harington. Snälla. 

LITE BITTER.

Ligger hemma och äter Häagen-Dazs direkt ur burken och ser filmer där jag kan alla repliker och kurerar mig mot kliande parasiter. Har gett upp hoppet om sommaren lite grann. Snart är den över och jag har inte alls gjort allt det där somriga som jag tänkte göra. Men har bara släppt taget och förväntningarna nu. Insett att allt blir roligare om man inte har några såna. Nu ska jag äta havregrynsgröt och sen köpa ett kilo godis och inte göra ett skit resten av dagen. Är det någon av er som har ett eller flera bra filmtips kanske? Hade uppskattats. Här kommer lite Instagram. 

RSS 2.0