YOU MIGHT SAY I'M A DREAMER BUT I'M NOT THE ONLY ONE.

Jag färgade håret igår (igen...), och nu är det mycket mörkare och lite mer röd-lila-aktigt. Syns inte riktigt på bilden men. Nu ska jag gå till konsum och skaffa mig lite förnödenheter och sen gå på en prommis i skogen. Bajs på er.

FRÅGESTUND?

Sitter här och tänker göra ett fett inlägg med bilder för en gångs skull men nej då ska blogg.se jävlas som vanligt. Sååå, tänkte försöka mig på en frågestund istället, i brist på annat liksom. Så fråga på så ska jag se till att svara på allt sen någon gång!

JAG VILL OCKSÅ HA ETT JÄVLA HUS VID HAVET.

Förlåt men jag kan inte sluta hata allt. Allt bara suger och är fett konstigt och jag hatar alla människor som går omkring och tycker en jävla massa saker utan någon riktig grund/anledning etc. och jag blir bara så irriterad och vill typ mest bara att alla ska fatta. Och föresten så tycker jag inte om det här som det är nu för även om allt annars brukar bli alldeles för mycket så har jag det hellre så än hur det är nu för jag klarar inte av att va ingenting.

SKA BLI NÅGOT JAG LOVAR.

Hej mina vänner nu är jag hemma med livet i behåll. Tänker inte lägga in några bilder nu för fan vad jobbigt det kändes. Kan berätta om mitt nya intresse istället. Att hata. Går omkring och hatar en hel del nu för tiden vilket är ganska oförklarligt men men så är det. Om jag ska säga lite spontant något jag hatar just nu så skulle jag säga SÄRSKRIVNINGAR. Satan people lär er svenska för fan. Godnatt nu ska jag sova och FORTSÄTTA HATA. Hejdå.

FÖRSÖKER MEN FAN DET GÅR JU ALDRIG.

Hej det här är jag just nu. Imorgon fyller pappa femtio och då åker vi till Skåne och partar med släkten. Så ni vet typ. Nu ska jag återgå till att titta på Vampire Diaries och fundera på om det är värt att uppvakta pappa imorgonbitti (innebär att gå upp klockan sex, damn you morgon-människa). Jag hör väl kanske av mig i helgen beroende på hur mina internetförhållanden ser ut. Tjarå fulingar.

TILLSAMMANS I ENSAMHETEN KANSKE.

Bra sagt där Karre.

TELL ME LIES TELL ME SWEET LITTLE LIES FÖR FAN.

Inser att man alltid är ensam med sig själv no matter what och det känns bara så jävla lame. För vad fan är meningen med allt om det ändå alltid ska gå åt helvete. Finns det ens någon jävla mening är ju frågan. Tror inte det. Och isåfall, vad fan gör man här ens.

TAVELSJÖ.


LÄTT BÄSTA FRULLEN.


FINNS DET SAKER VI INTE FÅR GLÖMMA?

Asgammal bild från sjuan när jag hade rött hår och äcklig utväxt och så. Tänkte mest bara säga att jag känner mig ungefär sådär nu. Trött sliten äcklig suddig. Fast på ett konstigt bra sätt.

VI KOMMER ATT KASTA SLÄNGKYSSAR TILLS VI FÄRGAR AV OSS PÅ HIMLEN.


JAG SAKNAR DIG JAG HATAR DIG.

Se filmen. SE DEN FÖR DITT EGET BÄSTA. Tack.

JAG SAKNAR DIG.

Hej nu ska jag och mamma på bio och se Jag saknar dig. Sen ska jag sova sova sova och tagga skolan (ja jag kanske är helt efterbliven). Hejdå.


DU BLINKADE JU I FEL TAKT.

Hade en astrevlig kväll/natt igår och vaknade upp hos finaste Fia i hennes asfina rum.

SYSTEM, COMRADE OCH FEKKEEEEEE.


KRONOS @ DÖBELNS.


PICTURES OF PERFECTION, COLORS FADE AWAY.

Tänkte bara säga att jag älskar er så mycket och ni är två av dom starkaste jag vet och jag är så stolt över er att jag blir helt emotionellt rubbad när jag tänker på er.

GRILLA.

Har för första gången på en vecka lyckats ladda upp mer än 2-3 bilder utan att hela hemsidan laggat sönder. YAY. Hatar blogg.se till döden ibland. Det här är iallafall för någon kväll sen och jag hade tyvärr den gamla kameran med dåliga objektivet så det blev mest bara fula äckliga blixtbilder men så är det ibland.

JAG.

Idag blev håret en mindre självlysande färg och ja det är väldans mörkt men jag tycker om det asmycket faktiskt för det är såhär varmt och gosigt typ och i verkligheten är det lite mer rött.

17 ÅR.

Vaknade på bästa sättet, och dagen spenderades hemma med familjen och fika. Nu har jag precis kommit hem från Igor där jag träffade mina fina vänner och fick mycket fina presenter (kladdkaka, en cigg, och två papper där det stod Grattis Enya med typ ketchup och bbq-sås haha)! Har fått pengar och lite annat smått och gott och en färgning och klippning hos frissan (TJOHO), så om exakt en vecka ska håret bli till något mindre självlysande. Kan ju konstatera av bilden här uppe att färgen verkligen skriker och även att jag har blivit allt annat än brun i sommar......

MOROT.

Idag förvandlades albino-Enya till en morots-Enya. En förvandling till det sämre. Dock ser färgen aaaningen bättre ut än på bilden ovan. Men det kommer såklart alltid något bra ur det dåliga, jag får mig ett gott skratt varje gång jag ser mig i spegeln! Nämen, tänker inte fortsätta se ut som Pippi, önskar mig en färgning och klippning i födelsedagspresent (istället för en cykel, bevisar hur desperat jag är) och tills dess stannar jag inomhus! Skoja ba.

SÖTNOS.

Hej här har ni min vän Sötnosen. Och pappa har köpt en D7000 och jag vill bah gråta för den är så bra.

DET ÄR FÖR DOM SOM GER UPP SOM DÖDEN BLIR LIVSHOTANDE.

Har precis sett Hachiko och grät som en jäkla bebis typ. Nu sitter jag och dricker te och funderar på allvar att färga mitt hår orange ett litet tag. Under hösten typ. Känns som en plan faktiskt.

MAT ETC.


STOCKHOLM OCH FOTOGRAFISKA.

Haft en lugn och mysig dag i Stockholm och nu är jag hemma och det känns faktiskt mest skönt just nu.

FAN VAD ALLT HELT PLÖTSLIGT HANDLAR OM SJÄLVBEHÄRSKNING (TA SKIT).


EDINBURGH.

Edinburgh var så bra som det kan bli. Det är någon slags festival den här veckan så vart man än var gick så hände det något runt omrking dig, det ägde. Nu är jag i Stockholm. Hemma imorgonkväll. Det blir skönt och oskönt.

ISLE OF SKYE.

Jag åker aldrig tillbaka igen jag har hittat hem I'M MEANT TO LIVE HERE helvete det ser väl vem som helst hur fan kunde jag bli placerad i Sverige? (!?!?!?!)

FORT WILLIAM.

Hej jag är i Skottland och vi åker mest bil hela tiden och alla pratar så fint att jag dör och allt ser ut som jag tänkt mig och jag vill helst bara grina för allt är så bra.

RSS 2.0