I'D RATHER DANCE WITH YOU.

Sitter på skolan fast att jag har slutat och försöker skriva på min förbannade rapport om medier och heteronormativitet och det är ju egentligen jätteintressant men fytusan nu orkar jag inte mer. Vart får alla sin jävla motivation ifrån? Jag känner mig som en död fisk. Skolan ger mig pms, jag lovar. Tröstäter och tröströker och gråter och skrattar hela tiden, fan då.

FÖR HAN ÄR SÅ SÖT NÄR HAN SOVER.


VI KOMMER ALDRIG ATT DÖ.


2 STEG FRÅN PARADISE.

Nya skor och nu är sommaren snart här.

ISLAND OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK.


OCH JAG SKA DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER.

OBS OBS Sara Berggrens bilder OBS OBS.
OBS OBS Sara Berggrens bilder OBS OBS.

I KNOW THAT SLEEP IS COMING SOON.

Äter påsk-godis och väntar på Klara och Polina och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=6WhWDCw3Mng som kanske är det tuffaste och vackraste jag varit med om på länge. (Förlåt för att jag inte vet hur man gör länkar tryck-bara)

FÖRLÅT MEN PAPPA KOMMER NOG HEM SNART MED KAMERAN.

Var på en galen middag hos Fanny Rehnman.
Klippte till ett par shorts och bilden är hemskt dålig men ah.
Och såhär mysigt har jag haft det idag. Käkat frukost i solen med pojken, köpt twister och gråtit för att den inte smakade som den ska, och suttit på balkongen och läst.

TVÅ MÅNADER OCH SEN ÄR VI NÄSTAN DÄR.

Är så himla glad för ikväll kommer bli lyckat och mina naglar är rosa och jag lyssnar på The Strokes som vanligt och dom får mig som vanligt på extra bra humör.

13. DET HÄR HATAR JAG.

1. När människor snackar onödigt mycket skit om sina nära.
2. Människor som verkligen inte har någon åsikt om någonting och som enbart anpassar sig efter sin omgivning.
3. Att tjaffsa alldeles för mycket om något som inte är något egentligen.
4. Folk som hela tiden trycker ner andra.
5. Trasiga koss-hörlurar.
6. Att känna sig ensam.
7. Att känna sig helt tom.
8. Att inte ha någon fucking kamera.
9. När absolut ingen förstår någonting.
10. Bloggar som aldrig uppdaterar.

12. DET HÄR ÄLSKAR JAG.

1. Att känna mig uppskattad.
2. Att ha en fett bra bok att läsa innan jag lägger mig.
3. Frans.
4. Att göra andra männisor glada.
5. Att åka buss i hundra år och lyssna på musik.
6. Never Think - Robert Pattinson
7. Människor som står upp för sig själv och andra.
8. Att sitta på min balkong med kaffe, cigg, musik och en bra bok.
9. Mina fina, fina vänner.
10. Spela musik när det låter bra.

11. I MITT HUVUD IDAG.ATTANS.

Lite fula mobilbilder från gårdagen.
Pappa har systemkameran och jag var så klantig att jag gav honom sladden till datorn också så nu kan jag inte föra över bilderna från digitalkameran ens. Suck.

10. MINA SYSKON.

Det här är min storebror Fredrik Kvick. Han fyller tjugonio i november och han bor i Sorsele. Han älskar att fiska, röka, spela wow, dricka öl, spela rollspel och han är ungefär världens snällaste. Jag träffar honom jättesällan och det suger för jag älskar honom jättemycket och han betyder hemskt mycket för mig.
Här har ni min storasyster Sofia Kvick. Hon fyller tjugofem i agusti och den sista bilden är hemskt gammal men det är ungefär Sofia i ett nötskal. Hon är den knäppaste och roligaste som finns i hela världen. Hon bor i Bjurholm med sin lilla skitunge Eddie, fast nu bor hon ungefär lika mycket i Nordmaling där hennes nya kille Daniel bor. Sofia älskar att åka skoter, sjunga och att skratta. Och jag älskar henne precis lika mycket som Fredrik.

HÅRET.

Eftersom att min pappa snodde kameran imorse så får ni några fina Photo Booth-bilder på mitt hår istället.

LITE FULA MOBILBILDER.

Jag och Klara i skolan.
Stek i skolan.
Mina trogna vänner som stödde mig under klippningen, haha.
Årets första grillning!
Och såhär såg jag ut när jag vaknade imorse hos Frans, är lite halvkär i mitt nya hår.

9. FEM BRA OCH FEM DÅLIGA SAKER.

Fem bra saker:
1. Jag har kort hår.
2. Jag har köpt godis.
3. Frans har tagit hand om mig hela dagen.
4. Bo Kaspers Orkester.
5. Det är lov.
Fem dåliga saker:
1. Jag är bakis som ett svin.
2. Mitt ben gör ont.
3. Jag har pms och gråter till allt.
4. Klara är inte hemma.
5. Internet vill inte samarbeta.

HANNA.


YOU ONLY LIVE ONCE.

Idag har jag köpt nya glasögon och klippt till ett par jeansshorts och dessutom åkt till Rusta för att kolla på tält till Peace. Vi är ganska övertaggade, ja.

8. ETT ÖGONBLICK.

När jag och Henrik åkte ner till Göteborg och såg Serj Tankian och han kollade och pekade på oss två gånger. Det var fint.

HEJ HÄR ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP TYP.

Ta mig hit eller vart som helst tack.

7. MINA BÄSTA VÄNNER.

Egentligen var det "Min bästa vän", men kan liksom inte välja ut någon speciell så här kommer bara en drös bilder på mina närmaste vänner.

LAST NITE.

Det luktar blöt asfalt ute och det gör att jag typ avlider av tagg till sommaren. Blev inte den mest effektiva tiden på gymmet idag, jag och Klara planerade mest Peace och pratade om andra livsviktiga saker och det var skitmysigt. Nu ska jag lägga mig i badet och lugna ner mig lite grann.

6. MIN DAG.

Oj det här blir ju inte jätteintressant. Jag vaknade hos Frans, åt frukost och kollade på TV, tog 14.12 bussen till stadshuset, satt på cykelbron ett tag och tänkte, och nu sitter jag i sängen och kollar resor till Peace och Metaltown (HJÄLP VAD JAG TAGGAR SOMMAREN ALLTSÅ). Det var min dag än så länge, ikväll ska jag till Iksu och träna med Klarran.
Lite random sommarbilder bara för att jag längtar så mycket.

5. VAD ÄR KÄRLEK?

Det går ju faktiskt inte att säga sådär konkret vad kärlek är. Kärlek är något ganska odefinierbart och väldigt individuellt tycker jag. En känsla typ, när man tycker om någon. Eller något.

THIS ONE'S FOR YOU.

Det här är min kväll hittills i några vackra bilder. Enjoy!

VÄNNÄS FÖR FAN.

Hej här är vi, vi har haft en väldigt spännande morgon. Vaknat upp i en källare på stolsdynor, tagit bussen från Vännäs klockan nio på morgonen, sovit på Idun-toaletten, suttit på Vasaplan och väntat på Ylva i några timmar och hatat alla som hade pengar att gå på glass-mässan. Ganska trevligt.

(OBS. SVARAR PÅ KOMMENTARER SOM EN EGEN KOMMENTAR. OBS)

Här är mina charmiga vänner när vi lagar mat.

4. TIO SAKER DU KANSKE INTE VISSTE.

1. Jag är en riktig tönt som älskar fantasy. Jag blir helt exalterad bara jag tänker på det.
2. Mina vänner tycker att jag ser ut som en ekorre/hamster på droger när jag blir övertaggad.
3. Jag har bott i sju olika hus.
4. Jag är bisexuell.
5. Jag och mina vänner beter oss inte normalt på något sätt när vi umgås. Vi är ett gäng äckliga mongon typ.
6. Jag är galen i Rådhusgrillens rullkebab.
7. Min största dröm just nu är att få ha ett eget café.
8. Jag har ticks och sitter och hummar hela tiden.
9. Jag attackerar ofta mina vänner och nosar dom i ansiktet och låter som en anfådd gris (tycker Hanna).
10. Jag skrattar fulast på jorden ibland och ser ingenting när jag skrattar.

DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM.

Har varit hemma hela dagen och myst med Hanna. Och det är så varmt ute att man kan vara ute i linne och tjocktröja och nästan inte frysa.

SÅ TRÖTT PÅ SANNINGEN, BEHÖVER EN NY.

Skjuter upp och skjuter upp. Sitter och skriver blogginlägg när jag har tusen läxor att göra, men vad gör det om hundra år? Inte så mycket faktiskt. Är för övrigt väldigt glad över att The Strokes kommer till Peace, för dom är ju skitbra har jag insett idag.

3. MINA FÖRÄLDRAR.

Det här är min pappa, han heter Johan Wetterhorn och fyller femtio i augusti. Han älskar yoga, att träna, äta nyttigt, resa och att segla. Han jobbar i Stockholm på ett amerikanskt IT-bolag och reser ungefär hela tiden inom jobbet. Vi är väldigt lika men samtidigt extremt olika.  Jag tycker hemskt hemskt mycket om honom och jag skulle nog kalla honom för en av mina bästa vänner, förutom när vi pratar om politik eller andra värderingar.
Här har ni min mamma. Hon är den bästa mamman i världen förutom när hon får sina raseriutbrott, det är skitläskigt. Hon älskar musik lika mycket som jag och det bästa är att vi tycker om nästan precis samma musik. Hon jobbar på universitetet och utbildar studenter inom heteronormativitet och etnicitet och annat sånt där intressant. Hon kan vara helt galen ibland och jag kan prata med henne om nästan allt och det är så himla fint.

FÖR DU SER FÖR BRA UT I SVART SVART LUGG.

Såhär såg jag ut i håret idag. Jag är fett peppad på att klippa av det. Jag tror att jag nästan har bestämt mig, ska bara sova på saken en natt till.

2. MIN FÖRSTA KÄRLEK.

Min första kärlek var Elias Häreskog och jag vet liksom inte riktigt vad jag mer ska berätta. Vi gick i lågstadiet och det var skitroligt och spännande och sådär. Sen var vi tillsammans lite fram och tillbaka ända till början av sjuan, och den sista gången var väl den som var mest seriös, så egentligen är det kanske den gången som räknas. I vilket fall så var det Elias.

BESLUTSÅNGEST FÖR FAN.

Har sån himla beslutsångest inför mitt hår. Klippa kort eller ha kvar som det är eller kanske göra dreads. Ingen aning ju.

SKOLAN.

Det här har jag gjort idag. Hängt på Friends kontor med Klarran och pratat heteronormativitet, käkat på McDonalds och gått till RFSL:s kontor och skrattat åt bilden här ovanför.

1. OM MIG.

Nu gör jag en sån här 30 dagars-skit som alla andra gjorde för ungefär tusen år sen.
Mitt namn är Enya och jag fyller 17 i augusti. Jag är ungefär precis som mitt hår ser ut på bilden, lite kaos och lite överallt men väldigt glad ändå. Jag bor med min mamma, hennes sambo, och våra tre hundar på Östra Ersboda och där har jag det väldigt bra. Jag och min pappa bor på Teg men vi flyttar därifrån i juni/juli till en lägenhet på Haga, och det kommer ju bli skitabra. Min tjugoåttaåriga storebror Fredrik är bosatt i Sorsele, och min storasyster Sofia som är tjugofem bor i Bjurholm med sin lilla Eddie som är ganska precis ett och ett halvt år gammal.
Jag går Arena Kultur på Midgårdsskolan och trivs väldans bra, sökte musik som förstahandsval men kom inte in och det är ju sånt som händer. Spelar piano och gitarr och sjunger på fritiden och vill egentligen hålla på med musik tio gånger mer än vad jag gör just nu, men har inte riktigt den tiden. Min bästa musik tänkte jag länka här men vet inte hur man gör än så länge. Jag tycker om att skriva och läsa men det blir inte så jättemycket av det heller tyvärr. Jag tänker på allt och inget i stort sätt hela tiden vilket är både bra och dåligt antar jag, och jag har mycket åsikter och tycker om att tycka till om saker. Jag älskar mina vänner mer än allt och utan dom försvinner jag, min pojkvän Frans är inräknad. När jag blir stor vill jag resa resa resa, och sen vill jag flytta till Irland och ha ett eget café.
Det var lite om mig.

ÄR ATT FRÅN SAMMA SÄNG LYSSNA TILL SAMMA REGN.

Har suttit ute i solen på varenda lektion idag och gjort alldeles för lite läxor men det gör inte så mycket för livet är himla bra ändå.

MIN FLICKA.

Här har ni min finfina vän Hanna. Hon förstår så bra och hon är precis lika knäpp och patetisk som jag, därför tycker jag så hemskt mycket om henne.

DU KAN DRÄNKA DIG I MINNEN ELLER LITERVIS MED VIN.

Helt ny blogg och vet liksom inte så mycket än så länge så ni får ursäkta röran.

"KOM PRECIS ATT TÄNKA PÅ ATT JAG ÄLSKAR DIG."VÄGGEN.


ENSAMMA DAGAR I DEN VÄLDIGA VÄRLDEN.

Springer liksom bara omkring och vet inte så mycket och tänker inte så mycket och glömmer liksom bort allt som omvärlden tycker är viktigt.

FOLKMUSIK FÖR FOLK SOM INTE KAN BETE SIG SOM FOLK.

Har haft en alldeles underbar helg med fina människor. Har andats mer än vanligt och det var behövligt. Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet och det är ju helt jätteknäppt

RSS 2.0