ATT DU INTE FINNS TILL, FAST JAG TRODDE PÅ DIG.

Satt på Station en kväll och hade det mysigt med mig själv bara. Det ägde. Ska göra mer sånt. 

ARCHITECTS.

Alltså, ja. Vet inte vad jag ska säga, dom här ska jag se om två veckor. Så. Jävla. Taggad. 
 

DET HÄR VET DU INTE OM MEN JAG VÄNTAR PÅ DIG.

Var på en fotoutställning idag. Massor med asfina bilder från sjuttiotalet. Sen skulle man välja en favvo-bild, här är min. 

BABEL.

Måste säga som alla andra att satansatansatan vad bra nya skivan är. 

I'M A FUCKING UNICORN AND I DON'T BELIEVE IN HUMANS!!

Min kväll med Hanna och Lena. Observera mig i högra hörnet. 

SKRIV NÅGOT ELLER FRÅGA NÅGOT ELLER GÖR VAD SOM HELST TYP.

Alltså, jag har lite dåligt med inspiration i livet och så och då blir bloggen hemskt tråkig. Så jag tänkte att om någon kanske har någon fråga eller så kan ni ju fråga nu! Eller skriv något om vilka ni är typ, vet ju att det mest är mina vänner som läser men vet jag att det är några fler också så hade varit kul att veta lite vilka ni är! Eller ge mig tips på vad ni tycker är kul att se/läsa om kanske. Någonting bara. Tack på förhand! 

MY BABY WOLF.


JAG OCH HANNA.

Bästa vännen på jorden. 

INSTAGRAM.

Lite instagram i brist på annat. 

TATTOOOOO.


 
Fult inlägg med olika storlekar på bilderna men jaja. Tänker att jag vill fortsätta med något sånt här runt om vargen och upp på andra sidan liksom. Någon slags skog/träd typ. Vet inte exakt hur jag tänker men tror det skulle bli bra. Vill ba göra allt på en gång. 

EN LISTA.

VAD HETER DU? Enya Louise Wetterhorn
 
VAD ÄR DU FÖR STJÄRNTECKEN? Lejon
 
VAD ÄR DU STOLT ÖVER? Jag är stolt över att jag är jag typ. Att jag inte bryr mig så mycket och mest bara är och sånt
 
VAD TROR DU ATT FOLK TYCKER OM DIG? Svårt att veta ju, men hoppas att folk tycker jag är soft och sådär
 
BRUKAR DU KOMMA I TID? Ja faktiskt!
 
HAR DU BRA SJÄLVFÖRTROENDE? Mjo det har jag nog!
 
VAD ÄR DU DÅLIG PÅ? Jag är dålig på att ta tag i saker och på att säga till om någon inte riktigt behandlar mig "rätt"
 
VAD ÄR DU BRA PÅ? Jag är bra på att göra så som jag själv vill utan att bry mig eller rätta mig efter andra
 
ÄR DU LÄTT ATT FÖRSTÅ SIG PÅ? Både och tror jag. Ibland inte alls och ibland går det nog ganska bra 
 
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? När jag precis hade tatuerat mig tror jag
 
HUR KÄNNER DU DIG NU? Ganska så bra! Har sovmorgon till 14.20 och det är höst och jag har en fin stickad tröja på mig osv
 
VAD PLUGGAR DU? Arena Kultur på Midgårdsskolan
 
TRIVS DU PÅ DIN SKOLA? Ja jag trivs väldigt bra där!
 
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? Grät i lördags för att jag var full och sneade ihjäl mig
 
NÄR VAR DU RÄDD SENAST? Inatt när jag vaknade och var kissnödig också började jag tänka på en spökhistoria som Petra berättade
 
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? Vatten eller mjölk typ
 
ÄR DU NYTTIG? Alltså, nä. Jag brukade försöka men nu har jag helt slutat bry mig och det börjar spåra ur
 
SOVER DU NAKEN? Nä känner mig på tok för naken då
 
ÄR DU BLYG? Alltså nej inte i vanliga fall fast ibland när jag är med folk jag inte alls känner kan jag bli jättetyst och osäker av någon jobbig anledning och det suger för då verkar jag jättetråkig
 
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Jag vaknade halv tio
 
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Ja jag var på Peace and Love och på Rock Out Wild!
 
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? Vet inte om jag brukar vilja prata med någon då men det är väl Hanna. Ringer henne och berättar dom mest obetydliga sakerna hela tiden
 
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU? En toalett
 
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE? Jag sa väl god morgon till mamma tror jag
 
VAD SER DU FRAM EMOT? Jag ser framemot Stockholm och Architects i Oktober och typ hela livet. Studenten och allt det

THE DARK KNIGHT RISES.


Jag är inget Batman-fan utöver det vanliga och har inte ens sett hela The Dark Knight och hade inga särskilda förväntningar på den nya filmen osv. MEN FY SATAN I HELVETE VAD BRA DEN VAR!! Alltså jag var helt tagen när den var klar. Så se den på bio fort som fan om ni inte redan gjort det! 

TRÖTT.


Lite randombilder från RoW. Har sjukt med pms och vill döda och krama alla på samma gång ungefär. Asdrygt. Känner ett extremt sug efter TuaMaja och lite fantasy-snack med någon som är lika sjuk i huvudet som jag. Så Tua kom hit snart. Tack. 

ATT GÖRA INGENTING ÄR OCKSÅ ATT GÖRA NÅGOT.

 

Lånade Äta Djur av Jonathan Safran Foer igår på skolan. Jättebra bok om hur kött verkligen framställs, hur djuren behandlas och vilka sociala, ekonomiska, miljömässiga och moraliska konsekvenser kött får i vårt samhälle. Här har ni en film om hur det kan se ut på en vanlig grisfarm i Sverige. 

SÄMST BILD OSV.Så satans trött efter typ två timmar av fysisk och psykisk tortyr haha, men nu är jag och min varg äntligen hemma i sängen. Kan inte förklara hur nöjd jag är!! Lätt värt tortyren. Sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst haha, vargen måste ju få en kompis. Och ett namn. Det ska jag kolla upp nu. 

HOLABANDOLA.Tittat på hus med mamma och Antti idag igen fast den här gången borta i Bygdeå, så himla mysigt det var!!! Vid havet och allt. Nu ska jag springa till konsum och köpa snus och sen ta bussen till jobbet och säga upp mig och sen åka till Hanibanani i Holmsund och tagga imorn. Om tjugofyra timmar kanske min varg är klar!!!

VILL HA.

JENNY.

"För vi har alltid ett val. Man måste inte göra det givna eller det enklaste. Man måste inte lyda. Det måste inte vara som det är. Var och en är skyldig till de val han eller hon gör. Det gives ingen oskyldig, eftersom upproret alltid är en möjlighet, och eftersom vi inte är oskyldiga är vi skyldiga."
 
"Och så länge han var där gjorde det inget att folk glodde. Glo ni bara, era as! Här kommer Juha och Jenny. Bög-Juha och Äckel-Jenny. Två könslösa cp-skadade jävla missfoster. Askungens fula systrar som skar av sig tårna och hälarna för att få sina fötter att passa i glasskon, skar och skar utan att det någonsin var tillräckligt, utan att de någonsin lyckats passa in. Plopp, plopp, plopp - där gick tårna! Hyvla, hyvla, hyvla - där gick hälarna! Gnyende och oroliga hade de pressat ner sina blodiga fotstumpar i skon av glas medan prinsen missnöjt skakat på huvudet och muttrat nånting i skägget om att det var det mest motbjudande han varit med om på länge."
 
Två asbra ställen ur en bok jag läste igår. Jenny av Jonas Gardell. Helt genialisk ju. Idag ska jag titta på hus i Hjoggsjö och se On The Road med mamma.

VILL INTE TA KORT PÅ MIG SJÄLV SÅ HÄR FÅR NI NIETZSCHE ISTÄLLET

Har haft någon typ av väldigt kort halsfluss så försöker mest bli frisk tills på måndag så jag kan tatuera mig! Fortfarande dödstaggad och det känns som ett bra tecken. Andra bra grejer när man är lite okry är:
- Hundar som vill ligga nära och ta hand om
- Föräldrar som köper GB-klassiker och halstabletter och gör jättestarkt ingefärs-te och tvingar en att äta ekologisk honoung utan något till
- Se filmer där dom pratar brittisk engelska
- Läsa Jonas Gardell 
 

GJORDE NÅGOT CRAZY.

Idag var jag och Hanna på Port Royal i Holmsund och tanken var väl mest att vi skulle snacka lite med dom om våra tatueringar osv, slutade med att vi bokade tid tillsammans på måndag! Haha känns sjukt. 10.30 på måndag börjas det alltså!

FEELING GOOD.Mina tankar kring det här med tatueringen lyder för tillfället såhär:
- Jag vill lätt göra ett varghuvud
- Det ska vara rakt framifrån, i svartvitt med mycket kontraster och på underarmen
- Det är något jag alltid velat göra och det känns väldigt jag
- Det kommer vara lätt att bygga vidare på den om/när jag vill göra mer på armen
- Vad tycker ni?

BRAVE.


Kunde ej hålla mig längre så laddade hem Brave med världens sämsta kvalla men alltså det var fan värt det. Så himla himla bra!! Bästa musiken och bästa naturen och bästa huvudkaraktären men finaste håret. I'm lövin it. 

RSS 2.0