VI LEVER EN SEKUND I TAGET, OCH SEKUNDEN ÄR JUST NU.

Lyssnar på den här listan och städar rummet och rensar garderober och byråer för om tre veckor flyttar vi. Tänker på framtiden och om ett år bor jag förhoppningsvis hos världens mysigaste familj tio minuter utanför Glasgow och tar hand om tvååriga Noah och jobbar på någon pub inne i stan och tjänar lite extra pengar och träffar helt nya människor och lyssnar på musik och ba lever livet. Så himla himla läskigt men så himla himla kul!! 

VÄSTERÅ.

Hälsade på nya huset idag igen, så himla taggad på att bo i skogen!!

DE SOM JAGAR HINNER ALLTID IFATT, DEN SOM AVVIKER FÅR ALLTID SITT STRAFF.

Är så jävla glad över att det äntligen är lov. Ska ner på stan med Tua och köpa bra grejor och sen ska vi på barn-jazz med Eddie! Blir asmys. Det är skitfint väder och det är kallt och ja alltså idag känns livet bättre. 

JAG VANN!!

HAHA VAD ÄR ODDSEN? Så jävla nice bara!! 

THE PAST SHOULD STAY DEAD.

Köpte den här kjolen på Monki igår. Den är fin och mysig och har fickor och jag vet inte om den är så himla jag egentligen men jag tänker ha den på julafton och nyår iallafall. Det blir bra. 

SUFFER............... BITCH!

Är så inihelvetesjävlaasless på alla skithögar och på all skit över huvud taget. Ibland känns den här världen endast som ett kukställe utan några jävla ljuspunkter någonstans. Snart är det sista delen av Torka aldrig tårar utan handskar, kommer gråta ögonen av mig. 

DÖR!!

Haha detta är typ ett skämt?! Meshuggah och Periphery på Scharinska hemma i Umeå!!

MER INSPO.


Vet att jag är skittöntig men alltså gaaaah! Vill ha något sånt här på andra sidan av underarmen tror jag. 

DRAKE TJOHO.

Lite ispo till nästa gadd. Stor jävla drake på vänstra överarmen i svartvitt. Ska va sjukt detaljerad och se råfarlig ut.

FUNDERINGAR OSV.

 
Ska jag ta ut min läppiercing? Ska jag ha kvar den? Ska jag prova något annat? Typ medusa? Förvirrad hjälp mig?

JAG ÄR FAN SÄÄÄMST.

Jahapp jahapp. Ligger i sängen och funderar över livet. Mamma och Antti har sålt huset nu så snart är det bara att börja packa och flytta till nya huset i Västerå. Har som vanligt massor att göra men skiter i allt så är svinless på mig själv. Försöker lära mig att growla/screama istället. Går käpprätt åt helvete.

VARFÖR VARA LYCKLIG NÄR MAN KAN VARA NORMAL?

Myser i min skitstora Architects-tröja och lyssnar på Emarosa (helvete i satan vad bra dom är kan ej sluta!!). Ska plugga naturkunskap utav helvete idag och hoppas på att jag klarar provet senare i veckan. Herrå. 

TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR.

Grinar ihjäl mig av den här serien. Om ni inte har sett den så finns den på SVT Play.

BÄSTABÄSTA.


STOCKHOLM.

Har haft en så jävla bra helg i Stockholm med Niklas och Philip. Utöver att vi såg Architects igårkväll så har vi typ egentligen inte gjort ett skit haha. Mest druckit öl, lyssnat på musik, kollat youtube-klipp och sånt. Men fy fan vad jag har skrattat! Har gått omkring med en råskum känsla hela dagen nu. Allt känns som helt luddigt och jag är helt nere och jag saknar dom och jag saknar Architects och jag saknar vårat kukinternet och hela grejen bara. 

GRÅTER JU IHJÄL MIG.

 
 

AR3C.

Sänder en hälsning till min kära klass AR3C. Vet ej om det är så många av er som läser min blogg men sprillerill! Vill mest bara säga att alltså ni är typ bäst och även om jag kanske inte känner alla sådär asbra så älskar jag er allihopen ändå och jag tycker det är svinsorgligt att vi ska skiljas åt snart... Eller ja snart var väl en överdrift men. Puss på er i alla fall. 

NÅGRA RANDOMFRÅGOR BARA.

Vilka är dina fem bästa filmer? Sagan Om Ringen-trilogin (räknas som en), P.S I Love You, The Holiday, The Dark Night Rises och Brave. Utan inbördes ordning. 
 
Värsta upplevelsen? Svårt att komma på bara sådär. Men hände en jobbig grej i fredags. 
 
Bästa resan? Första gången jag var i Skottland, Thailand sista gången och New York första gången. Kan inte bestämma.
 
Vilket är ditt bästa sommarminne? Från i sommar är det lätt RoW. 
 
Vad ska du göra efter gymnasiet? Förhoppningsvis ha en del pengar så jag kan åka till Storbrittanien under sommaren, och sen får jag se.
 
Vad vill du bli i framtiden? Hörredu det vet jag inte. Har många idéer men ja, vet som sagt inte.
 
Vad tycker du är viktigt i ett förhållande? Jag tycker att det är viktigt att man mår bra och blir glad av varandra för annars finns det liksom ingen mening med det hela. Det är också viktigt att man vågar prata om saker och att man litar på varandra. Och att man har jäkligt kul.
 
Din absoluta favoritplats? Edinburgh, varsomhelst i skogen typ, New York. 
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja alltså, det gör jag väl. Det är ju individuellt. 
 
Ser du fram emot något just nu? Ser fram emot fredag för då åker jag till Stockholm och ska ba ha hur kul som helst och se mitt bästa band på söndagen. 
 
Vad gör du när du mår dåligt? Beror på hur allvarligt det är. Men ofta ligger jag väl i sängen, lyssnar på musik, ser filmer och serier, kanske pratar med någon. 
 
Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag inte bryr mig så mycket tror jag. 
 
Bästa låten just nu? Into The Open Air - Julie Fowlis från Brave. 
 
Vad är du rädd för? Jag är svinrädd för att dom jag älskar ska dö. Alltså svinrädd verkligen. Min värsta mardröm någonsin vill inte ens tänka på det. 
 
Vad gör dig glad? Eddie (barn över huvud taget egentligen), hundar, (alla djur egentligen), också mina vänner och sånt såklart.
 
Någon du ser upp till? Min storasyster är min största förebild, och sen ser jag
upp till Sandra Beijer och Kate Winslet bara för att dom alltid gör sin grej liksom. 
 
 

WOOP WOOP.

Började kolla på balklänningar och blev fan taggad! Tänker att jag måste ha en kort för jag kommer nog ha kängor till. Tänker ej stappla omkring i högklackat för att:
1. Har aldrig någonsin gått i högklackat
2. Kommer ta av mig dom efter två sekunder
3. Kommer aldrig använda dom igen

AS SISTERS WE WILL STAND AND I'LL HOLD YOUR HAND.

Jobbig och konstig dag idag. Läser Gardell och är fortfarande förundrad över hur otroligt otekniska poliserna verkade vara. Google maps liksom, kom igen. Ikväll ska jag kramas med min syster och se film och snusa och kramas ännu mer.  

KATE WINSLET.

Alltså hon är så snygg!!! 

CAFÉ GÖTEBORG.

Var på Göteborg igårkväll med Petrus, Hanna och Therese. Det var gosigt. 

HÖSTPROMENIX.


DU MÅSTE FINNAS.

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet här ute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till
Ja, vad gjorde jag då?

Nej, du måste finnas
Du måste
Jag lever mitt liv genom dig
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav
Du måste finnas
Du måste
Hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans
Jag vore ingenting om du inte fanns
 
Lyssna på låten och läs texten och tänk att någon sjunger den på en begravning. Helt frukansvärt. 
 

RSS 2.0