KAKAN.


SISTA DAGEN.


TUAMAJA.


DOG DAYS ARE OVER.

Har på riktigt världens bästa jobb och jag är helt jätteledsen för att det är sista dagen imorgon.

MAN MÅSTE FÖR FAN PRIORITERA.


JAG ORKAR INTE VARA ENSAM MED MIN JÄVLA VERSION AV VÄRLDEN!

Har satt ihop min byrå nu och har jag äntligen packat upp alla mina grejer och det känns så himla bra för nu bor jag här på riktigt för jag har liksom packat upp mitt liv här nu och det passar så jävla bra. Har lånat tusen böcker som jag kan gömma mig i och mitt rum är vitt och fint och ganska tomt men jag vet ju att det snart kommer bli jättefint. Godnatt, nu ska jag läsa Kapitulera omedelbart eller dö.

LITE BILDER FRÅN VECKAN.

Går omkring och är trött och lite allmänt less på livet men är liksom glad ändå, bara det att jag får så jävla ont i huvudet av att hela tiden behöva tänka så fruktansvärt mycket och det är nog mest det jag är less på, tänkandet alltså. Fast nä det är inte sant, jag är nog mest less på alla jävla människor just nu och det låter jättedumt men fan det är så jag känner och jag vet liksom inte riktigt varför fast jo där ljög jag jag vet nog precis varför och fan vad krångligt att ska vara och jag vill bara bort och snart är jag i Skottland och det är bra.

DET KOMMER BARA LEDA TILL NÅGOT ONT.

Idag har jag sovit exakt hela dagen, frågan är ju hur fan man lyckas vara bakis i två dagar. Nu ska jag iallafall ner och laga min förbannade cykel och sen cykla till pappsen och bosätta mig i lägenheten. Bilden är från min och Hannas cykeltur hem till Haga igår morse haha.

YOU'RE IN MY SPACE, GET OUT OF MY FACE

Blev precis tillsagt att uppdatera bloggen, jag bah oj jaha ja juste bloggen öh mm ah juste, den. Har inte så jäkla mycket att blogga om om jag ska vara ärlig. Jag jobbar på dagarna och när jag är hemma ligger jag mest och tittar på Game Of Thrones, som råkar vara världens bästa serie och Cornelia Appelgren om du läser min blogg så ska du ladda hem den nu för jag tror att du skulle gilla den. I totalbrist på bilder får ni några random mobilbilder.
Puss!

SÅ JÄVLA GLAD BARA.

TuaMaja är här och det äger och jag har ett kul jobb och jag har laddat hem världens bästa serie och jag läser världens bästa bok och det jag försöker säga är ungefär att livet är jävligt gött och jag känner mig ungefär som bilden.

METALTOWN.

Lite fler bilder från Metaltown. Filmen ska göras klart snarast har jag bestämt, men vet inte riktigt hur det blir med den saken.

REPEATING APOLOGIES.


SORSELE.

Har haft ett par askung dagar i Sorsele med syskonen mfl. Tog tyvärr bara bilder första dagen så det blev inte så mycket variation.

SLEEP DON'T WEEP.

Kan för allt i världen inte sova. Har legat i sängen nu sen klockan 11 men icket, ingen jävla sömn. Imorgon ska jag iallafall få träffa min älskade och saknade Klara, sen ska vi hem till Haga och ha det jävligt mysigt hela natten typ. Sitta på balkongen och dricka vin och röka och prata ungefär, det är min plan iallafall, vet inte om hon vet om den än men. Har iallafall haft en sjuhelvetes vecka i Borlänge, minns ungefär hälften men det gör detsamma!
När jag har skrivit av mig lite till ska jag göra ett till sov-försök, lär väl gå åt helvete det med men jag kan ju prova. Ah fan, solen går typ upp nu, jag vill verkligen sova. Hejdå.

MIDSOMMAR.

Lite försenade mobilbilder från Midsommar

PEACE&LOVE 2011


DEADMAU5

Rippin' my heart was so easy, so easy, launch your assault now, take it easy.
Raise your weapon, raise your weapon, one word and it's over.
Rippin' through like a missile, rippin' through my heart, rob me of this love.
Raise your weapon, raise your weapon... And it's over.

RSS 2.0